Vil du være køkkenassistent i innovative omgivelser? Så er det måske dig vi leder efter.

LEO Innovation Lab er en støttet enhed af LEO Pharma, der skal hjælpe folk med hudlidelser gennem digitale og ikke-medicinske løsninger.

 

I et kontor med omtrent 70 entreprenører, designere og programmører tager vi ét problem ad gangen og forsøger at gøre en forskel – alt sammen i et spændende, effektivt og hektisk miljø, hvor der naturligvis er plads til humor og (selv)ironi.

Vi søger derfor en serviceminded køkkenassistent, der kan klare vores opvask og hjælpe til med at forkæle os med lækker mad og god køkkenservice. Din primære opgave er at klare opvasken samt være kokkens højre hånd. Din rolle i madlavningen kræver ikke, at du har erfaring i køkkenet. Stillingen er på 25-30 timer om ugen – ca. 5-6 timer om dagen med start omkring kl. 8.00. Vi har brug for dine superkræfter hurtigst muligt.

Vi forestiller os at du enten lige har afsluttet gymnasiet, og har brug for et sabbatår, eller du studerer og har brug for et studiejob midt på dagen i hverdagene til at hjælpe dig igennem dine studier. Men vi er også åbne for andre ansøgere.

Du er glad, frisk, ansvarsbevidst og kan tage fat i et køkken samt i opvasken. Du har mod på at yde god køkkenservice og har øje for, hvordan et præsentabelt køkken ser ud. Du får søde, åbne og internationale kolleger, der elsker god mad.

Du skal hjælpe med at skabe de bedste rammer for os, og sørge for at vi har et velfungerende køkken.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • General oprydning i køkken
  • Opvask
  • Lettere tilberedning af mad
  • Opsætning og afrydning af frokost
  • Ad hoc-opgaver

Udover frokost og kaffe, tilbyder vi dig en spændende arbejdsplads med workshops, app-udvikling og meget andet. Her vil du få mulighed for at networke blandt dygtige folk, samt få indblik i en helt usædvanlig virksomhed.

Hvis dette lyder som noget for dig, så send os en ansøgning, hvor du skriver hvorfor og hvordan du ser dig selv som vores næste køkkenassistent?

 

Send ansøgningen senest d. 15. juli til louise.gorm@leoilab.com med emnefelt: Køkkenassistent hos LEOilab.

Samtaler foreligger løbende. Opstart hurtigst muligt, og vi er klar over, at selv en superhelt holder sommerferie.

 

Hvis du vil vide lidt mere om stillingen, så giv et kald til:

Louise Gorm Hansen på +45 3150 5641 eller Martin Brandhøj Christensen på +45 2020 6132,

 

Vi glæder os til at lære dig at kende.