PICCOLO / PICCOLINE SØGES

LEO Innovation Lab søger en piccolo/piccoline til 30 timer om ugen

Er du imødekommende, selvkørende og har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, der daglig udfordrer normerne indenfor healthtech? Så er det muligvis netop dig, vi leder efter!

Som piccolo/piccoline hos LEO Innovation Lab bliver du en del af et spændende og åbent arbejdsmiljø, og det er din opgave at få hverdagen til at køre så gnidningsfrit som muligt for dine cirka 100 kollegaer.

Om dig: 
Vi forestiller os, at du er serviceminded, selvkørende og udadvendt. Du skal have lysten til at udføre praktiske opgaver og forefaldende arbejde, mens du trives i at arbejde på et kontor hvor der er fart på. Du kan forvente mange forskellige opgaver, som kan variere fra dag til dag samt kontakt til mange forskellige medarbejdere. Vi har et internationalt miljø og derfor er det vigtigt, at du kan kommunikere på engelsk.  

Eksempler på opgaver:

  • On/off boarding af medarbejdere
  • Bestilling og modtagelse af dagligvarer, it udstyr og kontorartikler
  • Oprydning og opfyldning på kontor og mødelokaler
  • Klargøring til møder med forplejning 
  • Afvikling af events
  • Og generelt hjælpe til hvor der er brug for det. 

Om os:
Du vil blive del af Support teamet i LEO Innovation Lab. Vi er et lille team bestående af 9 medarbejdere, der alle arbejder for at gøre hverdagen lettere for resten af kontoret. Vi er en blandet skare af faglige discipliner, men til fælles for os alle er, at vi lægger vægt på, at vi i teamet har åben og ærlig kommunikation. Kontoret ligger centralt i København – tæt på metro, tog og bus.

Har du lyst til at være en del af en spændende og kreativ arbejdsplads og har du mod på et væld af forskellige arbejdsopgaver, så er jobbet som piccolo/piccoline hos LEO Innovation Lab måske noget for dig?

Ansøgningsfrist: Tidligst muligt, da vi løbende kalder kandidater til samtale. Tiltrædelse hurtigst muligt. 

 
Ansøgning og CV sendes til:

Katrine Norén

Office Assistant

+45 20742711