Kan jeg have fnat?

Kan jeg have fnat? Test en ny app og bliv klogere på din hud

Vil du gerne have indsigt i, hvad kløen eller udslættet på din hud kan skyldes?*. I LEO Innovation Lab er vi i gang med at udvikle en ny app til din smartphone, hvor brugere kan få en professionel, dermatologisk vurdering af deres hudsymptomer – men vi har brug for din hjælp. 

Du kan nu blive en af de første til at teste appen ved at tilmelde dig nedenfor. Du skal blot opgive din email. Du vil ikke blive identificeret med navn, hvis du vælger at deltage.  Herefter vil du få mulighed for at få dine hudsymptomer vurderet af en hudlæge via appen.

Din deltagelse og feedback er central for, at vi kan udvikle en digital løsning, der på bedst mulig vis sikrer en hurtig afklaring, hvis man oplever mulige symptomer på fnat.

Som tak vil du modtage en gave fra det danske hudplejemærke Nøie, som leverer hudplejeprodukter tilpasset din individuelle hudprofil. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

*Den elektroniske vurdering af dine hudsymptomer kan ikke erstatte en lægelig konsultation. LEO Innovation Lab vil ikke udskrive eller foretage ændringer i igangværende behandlinger.

Vi beder dig venligst læse vilkårene for deltagelse i undersøgelsen, før du booker en tid: https://leoinnovationlab.com/patient-engagement-agreement-fnat-app-user-test/

Hvordan vil testen forløbe?
Hvem er vi?

Testen varer op til 60 minutter og vil finde sted som et videomøde via Zoom. Her vil en af vores researchere guide dig igennem, hvordan du anmoder om og får en vurdering af dine hudsymptomer via vores app.

Vi vil i den sammenhæng spørge ind til din brugeroplevelse for at sikre, at vi udvikler en løsning, der lever op til dine behov og forventninger.

Vi vil også observere, hvordan du navigerer i appen og anmode om feedback til, hvad der  fungerer godt, og hvad der i din optik bør forbedres.

LEO Innovation Lab blev etableret i 2015 som en uafhængig innovationsenhed af Danmarks ældste medicinalvirksomhed LEO Pharma.

Vi udvikler nye, digitale sundhedsteknologier, der har til formål at støtte både læger og patienter inden for dermatologi og for adressere det stigende pres på vores sundhedssystem. 

Vi arbejder på tværs af landegrænser med partnere i Europa, USA og Kina for opnå global gennemslagskraft for de millioner af mennesker, der lever med eller behandler hudsygdomme.